مداخلة السيد الدكتور محمد سعد امبارك رئيس الجامعة الليبية الدولية للعلوم الطبية وذلك ضمن ورشة العمل المنعقدة بجامعة بنغازى بتاريخ 2019/04/02م، لدق ناقوس الخطر بخصوص اعتماد مخرجات التعليم الطبى فى ليبيا، دوليا مع حلول العام 2023م.

Gepostet von ‎الجامعة الليبية الدولية للعلوم الطبية (LIMU)‎ am Dienstag, 2. April 2019

The participation of Dr. Mohamed Saad Embark, President of the Libyan International Medical University, as part of the workshop held at the University of Benghazi on 2019/04/02, to raise the alarm about the adoption of the outputs of medical education in Libya, internationally by the year 2023.

Dr.marwa odai
Dr. Marwa Oday One of Our Graduates Talks About  Her Impressions
Faculty of BMS Celebrates World TB Day
Faculty of Medicine celebrates the graduation ceremony of the 4th and 5th batch of students